AUTOCAMPER

Vores abonnement »Vejhjælp autocamper«  (eller »Vejhjælp mobile home«) dækker nedbrud og uheld i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet. Abonnementet dækker i 12 måneder fra køb, og gælder for autocampere med en totalvægt på under 3.500 kg.

Ældre Sagen rabat

Oplyste priser er DK Assistances listepriser. Rabat via et medlemskab af Ældre Sagen fratrækkes i webshoppen. Det sker ved at du indtaster en kode, som du kan få her hos Ældre Sagen. Hvis du vil se din pris fratrukket Ældre Sagen rabat, inden du handler, kan du klikke på den grønne knap »Læs om rabat«. Du finder den lige over visningen af produkterne. Du kan også klikke her for at hente koden på Ældre Sagens hjemmeside.

Fordele ved DK Assistance

 • Vi har ydet auto-assistancer siden 2008
 • Vi har samarbejdet med Ældre Sagen siden 2008
 • Vi dækker hele Danmark
 • Du har frit værkstedsvalg
 • Vi giver personlig service
 • Normalt har vi ikke vi ikke en lang ventetid på telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Dækket under Vejhjælp autocamper

Abonnementet dækker alle hændelige situationer, der betyder at autocamperen ikke kan køre videre ved egen kraft. Det kan være førerfejl, færdselsuheld, eller hændelige tekniske nedbrud. Ved at klikke på produktet i toppen af siden, kan du se en liste af hændelser, som abonnementet dækket.

Prisen for abonnementet Vejhjælp autocamper (Vejhjælp mobile home) indeholder 1,1% skadesafgift.

Vejhjælp autocamper udlandsdækning

Har du tegnet en kaskoforsikring på din autocamper (mobile home) hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort-ordningen, er du via din kaskoforsikring dækket med autohjælp i EU samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din autocampers kaskoforsikring er med i Rødt Kort Ordningen. Rødt Kort dækker ikke i det land, hvor autocamperen er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort ordningen til vejservice i Danmark, hvis din mobile home er dansk indregistreret.

Ved køb af Vejhjælp autocamper privat skal du være opmærksom på, at dit køretøj ikke er dækket i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din autocamper er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen

Har du spørgsmål vedrørende vejhjælp til dit køretøj, er du velkommen til at kontakte os på 69 69 74 99 eller sende os en e-mail.

Det grønne kort

Kører du kun indenfor EU behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at dit køretøj har ansvarsforsikring. I all EU lande er en gyldig dansk nummerplade i sig selv bevis nok for, at du har tegnet ansvarsforsikring på dit køretøj. Læs mere om Grøn Kort.

I ovenstående tilfælde kan du købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til autocampere, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Har du spørgsmål til vejhjælp i udlandet mht. Rødt Kort Ordningen er det bedst, at du kontakter dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp i udlandet til din autocaper (mobile home), er du velkommen til at kontakte os på 69 69 74 99 eller sende os en e-mail.

VEJHJÆLP CAMPINGVOGN

Vores abonnement »Vejhjælp campingvogn« dækker i hele Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet. Abonnementet Vejhjælp Campingvogn dækker i 12 måneder fra køb.

Ældre Sagen rabat

Produktpriserne er DK Assistances listepriser. Rabat gennem dit medlemskab af Ældre Sagen fratrækkes i webshoppen. Det sker ved at du indtaster en kode, som du får ved at indtaste dit medlemsnummer på Ældre Sagens hjemmeside. Hvis du vil se din pris fratrukket Ældre Sagen rabat, kan du klikke på den grønne knap »Læs om rabat«. Du finder den øverst på siden over visningen af produkterne. Ved at trykke på »Læs om rabat« kan du også læse om, hvordan du finder og anvender din rabatkode.

Fordele ved DK Assistance

 • Vi har ydet vejservice siden 2008.
 • Vi dækker hele Danmark
 • Vejhjælp campingvogn giver ret til frit valg af værksted
 • Vi giver personlig service
 • Normalt skal du ikke vente længe på, at vi tager telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Vejhjælp campingvogn dækker ved nedbrud eller uheld med campingvogn samt medtagning af campingvognen, hvis bilen skal bugseres til værksted.

Abonnementsprisen for Vejhjælp Campingvogn, oplyst her på siden, indeholder 1,1% skadesafgift.

Campingvogn privat udlandsdækning

Har du tegnet en kaskoforsikring på din campingvogn hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, har du via din campingvogns kaskoforsikring ret til vejhjælp i EU samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din campingvogns kaskoforsikring er med i Rødt-Kort Ordningen. Rødt Kort dækker ikke i det land, hvor campingvognen er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort ordningen til vejservice i Danmark, når du har en dansk indregistreret campingvogn.

Ved køb af Vejhjælp Campingvogn skal du være opmærksom på, at din campingvogn ikke er dækket med vejservice i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din campingvogn er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen

I ovenstående tilfælde kan du købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til campingvogne, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Har du spørgsmål til vejhjælp i udlandet mht. Rødt Kort Ordningen, kontakt venligst dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp i til din campingvogn, er du velkommen til at kontakte os på 69 69 74 99 eller pr. e-mail.

Det grønne kort

​Kører du kun indenfor EU behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at din campingvogn har ansvarsforsikring. Indenfor EU er en gyldig dansk nummerplade på din bil i sig selv bevis nok for, at du har tegnet ansvarsforsikring på din bil. Din campingvogn er dækket under bilens ansvarsforsikring. Læs mere om Grøn Kort.

Har du spørgsmål til udlandsdækning mht. Grøn Kort på din campingvogn, bør du kontakte dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp til din campingvogn (I Danmark og i udlandet) er du velkommen til at ringe til os på 69 69 74 99 eller skrive en e-mail.

Ældre Sagen rabat

Priser oplyst her på siden er DK Assistances liste priser. Der er UDEN Ældre Sagen medlemsrabat. Ved at være medlem og handle gennem Ældre Sagen, opnår du følgende rabatter:

AbonnementDK Assistances liste pris (kr.)Pris med Ældre Sagen rabatRabat
Autocamper1.4981.270-15%
Campingvogn500425-15%

Læs her hvordan du opnår Ældre Sagen rabat

For at du kan få Ældre Sagen rabat hos DK Assistance, skal du være medlem af Ældre Sagen og have et gyldigt medlemsnummer. For at kunne købe med Ældre Sagen rabat hos DK Assistance, skal du:

 1. Gå til Ældre Sagens hjemmeside her
 2. Når du er inde på Ældre Sagens hjemmeside, indtaster du dit medlemsnummer
 3. Du får herefter oplyst en specifik rabatkode
 4. Rabatkoden fra Ældre Sagen indtaster du sammen dine personlige oplysninger i webshoppen. Det sker efter, at du har lagt varen i kurven, men før du betaler. Du skal kunne se din rabat fratrukket i kurven før du går til betaling.

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe til os

0

Skriv og tryk enter for at søge