Om DK Vejhjælp

DK Vejhjælp er det varemærke, som DK Assistance anvender til at udføre sine vejhjælpsaktiviteter under. DK Assistance har ligeledes et datterselskab, som hedder DK Vejhjælp. Det er den enhed som rent praktisk udøver vejhjælpen ude på vejen.

DK Assistance er en service virksomhed med rødder tilbage til 2008. DK Assistance fokuserer på at sælge abonnementer til private kunder og leverer autoassistance (vejhjælp / autohjælp) til en række mindre og mellemstore forsikringsselskaber. Desuden leverer DK Assistance vejsideservice til autobranchen og leasingbranchen.

DK Assistances værdigrundlag er:

Tryghed – troværdighed – tilgængelighed – kompetence

Det er disse værdier, som vi alle tilstræber at arbejde efter. Hver dag arbejder vi for at give vores kunder en god og venlig service, hver eneste gang, de er i kontakt med os. Vi arbejder mod at tilbyde den bedste service i vores vejhjælp, lige fra kunderne kommer i kontakt med os til assistancen er udført.

Vi tilstræber, at vores medarbejdere er kompetente til at udføre deres arbejde, samtidig med at de har fokus på, at vores kunder kan føle sig trygge og i gode kompetente hænder, når de kommer i en uheldig og uvant situation ude på vejene.

Forsikringskunder

Vores vejservice (vejhjælp/ autohjælp) kan let tilpasses til at blive koblet sammen med køretøjsforsikringer. Når du køber en forsikring med vejhjælp fra DK Assistance, får du alle vores fordele indbygget i pakken.

Abonnement gennem værksteder

Vi levere også autoassistance til autobranchen, så som autoforhandlere og værkstedskæder. Disse produkter kommer i flere afskygninger, typisk  afhængig af hvor mange typer af uheld, som de skal dække. Der typisk tre typer autohjælpspakker for autobranchen:

  • Fuldt dækkende abonnementer, som modsvarer dem som DK Assistance sælger her på siden
  • Mobilitetsabonnement, som er et nedbrudsabonnement, der typisk dækker teknisk nedbrud på bilen
  • Vejhjælp, som er et vejhjælpstillægsabonnement til mobilitetsabonnementet, og som dækker resten typer uheld for at ”toppe op” til et fuldt abonnement.

Har du mobilitetsservice eller en anden form for vejhjælpsprodukt fra DK Assistance er du velkommen til at kontakte, os hvis du har spørgsmål til dækning. Vi hjælper gerne på telefon 7070 2210 eller læser din e-mail hvis du sender den til kontakt@dkvejhjælp.dk.

Udrykningstilladelser

DK Vejhjælp har udrykningstilladelser for at komme hurtigere frem i forbindelse med vejhjælp, hvor det måtte være nødvendig. Det betyder, at vi hurtigere kan komme frem ved f.eks. færdselsuheld, hvor køretøjet holder til fare for den øvrige trafik.

Vores historie – DK Assistance

DK Assistance er i dag Danmarks 4. største autoassistance leverandør. Vores historie går tilbage til 2008, hvor grundlaget for virksomheden blev skabt. DK Assistance, som vi kender i dag, blev til ved en fusion mellem det daværende DK Vejhjælp og DMS Assistance Centralen i oktober 2012. Ved fusionen blev DK Assistance Danmarks 3. største autohjælpsselskab.

DK Vejhjælp udfører vejhjælp for DK Assistance. DK Vejhjælp har siden 2008 været en del af gadebilledet med karakteristiske grønne autohjælpskøretøjer. Det er DK Vejhjælp, som sammen med vores gode underleverandører, yder dig vejhjælp, autoassistance samt transport af din bil.

vagtcentral-dk-vejhjlp

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vagtcentral
Åbent 24 timer i døgnet
Ring 70 70 22 10

Kundeservice

Kontakt@dkvejhjælp.dk

Mandag- Torsdag 8:30-16:00

Fredag: 8:30-14:00

Ring 70 70 22 10

Bogholderi

Mandag-fredag: 10-14

Bogholderi@dkvejhjælp.dk

Ring 70 70 22 12

0

Skriv og tryk enter for at søge