Indtast din nr. plade dit fartøj

Søg Ryd

Vælg produkt

VEJHJÆLP MOTORCYKEL

Vejhjælpsabonnementer til motorcykler kalder vi »Vejhjælp motorcykel« eller »Vejhjælp MC«. Det dækker nedbrud og uheld i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet.

Vejhjælp motorcykel er opdelt i to typer abonnementer: Vejhjælp motorcykel helårlig,  som giver dækning i 12 måneder fra tegning, og i Vejhjælp motorcykel sæson, som dækker fra 1. marts til og med 31. oktober.

Ældre Sagen rabat

Priserne er DK Assistances listepriser. Rabat via Ældre Sagen fratrækkes i webshoppen ved at du indtaster en kode.  Hvis du vil se din pris fratrukket Ældre Sagen rabat, kan du klikke på den grønne knap »Læs om rabat«. Den finder du over produktbillederne i toppen af siden. Ved at trykke på »Læs om rabat«, kan du også læse om, hvordan du finder din rabatkode. Du kan også hente din rabatkode her.

Fordele ved DK Assistance ApS

 • Vi har ydet vejhjælp siden 2008
 • Vi har samarbejdet med Ældre Sagen siden 2012
 • Vi dækker hele Danmark
 • Vejhjælp motorcykel giver ret til frit værksteds-valg
 • Vi giver personlig service
 • Under normale omstændigheder har vi kort ventetid på telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Dækket under Vejhjælp motorcykel

Abonnementet dækker alle hændelige uheld, der betyder at din motorcykel ikke kan køres sikkert videre ved egen kraft. Det kan være fejlbetjening, færdselsuheld eller hændelige tekniske nedbrud. Ved at klikke på produkterne i toppen af siden kan du se en liste over hændeler, som er dækket.
Prisen på Vejhjælp MC er fastsat ud fra om din MC er over eller under 8 år gammel. Dvs. for Vejhjælp motorcykel har vi to priskategorier: Én for motorcykler op til og med 8 år og en anden for motorcykler over 8 år.Priserne for MC abonnementerne er oplyst inklusive 1,1% skadesafgift.

Vejhjælp motorcykel udlandsdækning

Har du tegnet en kaskoforsikring på dit køretøj hos et af de danske forsikringsselskaber, som er medlem af Rødt Kort-ordningen, har du via din kaskoforsikring ret til vejhjælp i EU samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din motorcykels kaskoforsikring er med i Rødt Kort Ordningen. Rødt Kort dækker ikke i det land, hvor din MC er indregistreret. Rødt Kort Ordningen dækker derfor ikke vejservice i Danmark, når din motorcykel er dansk indregistreret.

Ved køb af Vejhjælp motorcykel skal du være opmærksom på, at din MC ikke er dækket i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din motorcykel er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen

I ovenstående tilfælde kan det måske være en ide at købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til motorcykler, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Har du spørgsmål mht. Rødt Kort Ordningen, kan du kontakte dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejservice til motorcykel, er du velkommen til at kontakte os på 69 69 74 99 eller skrive til os.

Det grønne kort

​Kører du kun indenfor EU, behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at din motorcykel har ansvarsforsikring. I alle EU lande er en gyldig dansk nummerplade i sig selv bevis nok for, at du har tegnet ansvarsforsikring på din motorcykel. Læs mere om Grøn Kort.

Har du spørgsmål til det grønne kort er det bedst, at du kontakter dit forsikringsselskab.

Du er meget velkommen til at ringe til os på 69 69 74 99 eller skrive til os, hvis du har spørgsmål vedrørende vejhjælp til din motorcykel.

Vores erfaring med vejservice

Vi har været engageret i at yde vejhjælp siden 2008. Vi har hovedsageligt været leverandører af autohjælp til forsikringsselskaber, leasingselskaber og autobranchen. Vi har samarbejdet med Ældre Sagen om at udbyde vejhjælp siden 2012.

 Ældre Sagen rabat til vejhjælp motorcykel

Priserne oplyst her på siden er DK Assistance listepriser. Rabatten, som et medlemskab af Ældre Sagen giver ret til, er ikke fratrukket. For Vejhjælp motorcykel er der følgende rabatter.

AbonnementDK Assistances listepriser (kr.)Pris gennem Ældre Sagen (kr.)Rabat
Vejhjælp MC sæson under 8 år400360-10%
Vejhjælp MC sæson over 8 år550470-14%
Vejhjælp MC helår under 8 år550495-10%
Vejhjælp MC helår over 8 år750635-15%

Sådan får du rabat med dit Ældre Sagen medlemskab

For at du kan få Ældre Sagen rabat skal du have et gyldigt medlemsnummer af Ældre Sagen. For at købe med Ældre Sagen rabat her på siden, skal du:

 1. Gå ind på Ældre Sagens hjemmeside her
 2. På Ældre Sagens hjemmeside indtaster du dit medlemsnummer. Hermed får du oplyst en rabatkode
 3. Rabatkoden fra Ældre Sagen indtaster du ind sammen med dine øvrige oplysninger i webshoppen (efter du har lagt varen i kurven, men før du betaler).

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe til os

0

Skriv og tryk enter for at søge