Indtast nr. pladen på din bil eller trailer

Søg Ryd

Vælg produkt

 VEJHJÆLP BIL PRIVAT

Er du medlem af Ældre Sagen kan du opnå rabat på abonnementet Vejhjælp bil privat. Vores vejhjælpsabonnement til private biler kalder vi for »Vejhjælp bil privat«. Det dækker vejhjælp mht. nedbrud og uheld i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men dækker ikke i udlandet. Abonnementet dækker i 12 måneder fra køb, og gælder til privat bil med en totalvægt under 3.500kg. Abonnementet kan tidligst opsiges 6 mdr. efter køb.

Ældre Sagen rabat

Abonnementspriserne er DK Assistances listepriser. Rabat via dit medlemskab af Ældre Sagen fratrækken i webshoppen. Det sker ved at du indtaster en kode. Hvis du vil se din pris fra trukket Ældre Sagen rabat, kan du klikke på den grønne knap »Læs om rabat«. Du finder den lige over visningen af produkterne i toppen af denne side. Ved at trykke på »Læs om rabat« kan du også læse om, hvordan du finder og anvender din rabatkode. Du kan også finde din rabatkode ved at go til Ældre Sagens hjemmeside og indtaste dit Ældre Sagen Medlemsnummer.

Fordele ved DK Assistance

 • Vi har ydet vejhjælp siden 2008.
 • Vi dækker hele Danmark
 • Vejhjælp bil privat giver ret til frit valg af værksted
 • Vi giver personlig service
 • Under normale omstændigheder har vi ikke en lang ventetid på telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er: Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Dækket under Vejhjælp bil privat

Abonnementet dækker alle hændelige uheld, der betyder at din bil ikke kan køres sikkert videre ved egen kraft. Det kan være fejlbetjening af køretøjet, færdselsuheld eller hændelige tekniske nedbrud. Ved at klikke på produktet, kan du se en liste over hændelser, som er dækket under abonnementet.

Vær opmærksom på, at efterspændt campingvogn eller trailer ikke er dækket under bilens vejhjælpsabonnement, men skal have særskilt abonnement for at blive bugseret sammen med bilen.

Prisen på Vejhjælp bil privat er fastsat efter bilens alder. For Vejhjælp bil privat har vi to alderskategorier: Én for biler med alder til og med 8 år og en anden for biler med alder over 8 år.  Bliver din bil over 8 år i en abonnementsperiode vil du først få prisstigningen næste gang dit abonnement skal fornys. Vi sender dig besked i god tid, således at du selv kan tage stilling om du vil forlænge. Abonnementspriserne oplyst her på siden indeholder 1,1% skadesafgift.

Bil over 8 år og medlem af Ældre Sagen? 

Er du medlem af Ældre Sagen og,

 • har du en bil der er over 8 år gammel?,
 • har du tegnet gyldig kaskoforsikring på bilen?,
 • kører du kun i nærområdet omkring din bopæl og har kun behov for 50km bugsering?

Så har vi et bedre tilbud til dig, men kun gennem Ældre Sagen. Abonnementet hedder Vejhjælp bil privat (nærområde)

Er du medlem af Ældre Sagen tilbyder vi et billigere abonnement til biler over 8 år, der kun bruges inden for nærområdet. Nærområde betyder, at du kun har behov for at blive bugseret maksimum 50 km ved uheld eller nedbrud.

Vejhjælp Bil privat (nærområde) er beregnet til velholdte biler med et lavt kørsels forbrug, og som benyttes til kørsel i nærområdet. Den er til dig, som er afhængig af bilen til at få hverdagen til at hænge sammen eller til familien, som har bil nr. 2 til kørsel derhjemme omkring.

Vejhjælp Bil Privat udlandsdækning

Har du tegnet kaskoforsikring på din private bil hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, har du via din kaskoforsikring ret til vejhjælp i EU, samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din bils kaskoforsikring er med i Rødt Kort Ordningen. Rødt Kort dækker ikke i det land, hvor bilen er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort ordningen til vejservice i Danmark, når du har en dansk indregistreret bil.

Ved køb af Vejhjælp bil privat skal du være opmærksom på, at din bil ikke er dækket i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din bil er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er omfattet af Rødt Kort Ordningen

I ovenstående tilfælde kan du overveje at købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til biler, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Hvis du vil vide mere om Rødt Kort Ordningen, anbefaler vi at du kontakter dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejservice til bil, er du velkommen til at kontakte os på 69 69 74 99 eller sende en e-mail.

Det grønne kort

Kører du kun indenfor EU, behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at din bil har ansvarsforsikring. I alle EU lande er en gyldig dansk nummerplade i sig selv bevis nok for, at du har tegnet ansvarsforsikring på din bil. Læs mere om Grøn Kort.

Du kan ligeledes kontakte dit forsikringsselskab, hvis du har spørgsmål til det grønne kort.

Har du andre spørgsmål vedrørende autohjælp til bil, er du velkommen til at ringe til os på 69 69 74 99 eller sende os en e-mail.

Vores erfaring med vejservice
Vi har udbudt autohjælp siden 2008, hovedsagelig som leverandører til forsikringsselskaber, leasingselskaber, og autobranchen. Vi har samarbejdet med Ældre Sagen
 siden 2012.

Ældre Sagen rabat: Vejhjælp Bil

Priserne oplyst her på siden er DK Assistances listepriser FØR fradrag af rabat ved køb gennem Ældre Sagen. For bil og trailer er der følgende rabatter:

AbonnementDK Assistance liste pris (kr.)Pris gennem Ældre Sagen (kr.)Rabat
Vejhjælp bil privat u. 8 år550450-18%
Vejhjælp bil privat o. 8 år800699-13%
Vejhjælp bil privat (Nærområde)Kun gennem Ældre Sagen550

Så nemt er det at få Ældre Sagen rabat!

Hvis du vil have Ældre Sagen rabat skal du være gyldig medlem af Ældre Sagen og have dit eget medlemsnummer hos Ældre Sagen. For at købe med Ældre Sagen rabat hos DK Assistance skal du gøre følgende:

 1. Gå til Ældre Sagens hjemmeside her
 2. På Ældre Sagens hjemmeside indtaster du dit medlemsnummer
 3. Indtastning af dit Ældre Sagen medlemsnummer giver dig en rabatkode
 4. Denne rabatkode indtaster du sammen med dine andre oplysninger, så som registreringsnummer, navn, adresse m.v. Det bliver du bedt om efter, at du har lagt varer i kurven, men før du bliver bedt om at betale. Du skal kunne se din rabat fratrukket i kurven før du går til betaling.
 5. Din Ældre Sagen rabat vil fremgå af din ordrebekræftelse. Den får du pr. e-mail lige efter at du har afsluttet din handel.

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe til os

0

Skriv og tryk enter for at søge