Indtast nr. pladen på din bil eller trailer

Søg Ryd

Vælg produkt

 VEJHJÆLP TRAILER PRIVAT

Hos DK Assistance kan du købe to typer »Vejhjælp trailer privat« abonnementer, som begge dækker i Danmark (undtaget Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet. Vejhjælp trailer privat abonnementerne dækker 12 i måneder fra køb. Du kan opsige dit abonnement efter 6 måneder.
 
Den eneste forskel på de to typer Vejhjælp trailer privat er grænsen for total vægt.
 
Det billigste er Vejhjælp trailer privat (750kg), der  har en vægtgrænse på 750kg totalvægt. Totalvægten kan du finde på vejesedlen på siden af traileren. Vejhjælp trailer privat (750kg) kan dække vejhjælp for en hobby trailer.
 
Det andet abonnement Vejhjælp trailer privat (3.500kg) er til special trailere, som kan have en totalvægt mellem 750kg og 3.500kg. En special trailer kan være en hestetrailer, en bådtrailer eller lignende.
.
Rabat gennem Ældre Sagen
.
Priserne, som du ser her på siden, er DK Assistances listepriser. De er ikke fratrukket Ældre Sagen rabat. Ældre Sagen rabat fratrækkes i webshoppen ved at du indtaster en kode. Hvis du ønsker at se din pris fratrukket Ældre Sagen rabat, kan du klikke på knappen over produktbillederne »Læs om rabat« Ved at trykke på »Læs om rabat«, kan du også finde ud af, hvordan du finder og bruger din Ældre Sagen rabatkode. Du kan også gå til Ældre Sagens hjemmeside og indtaste dit medlemsnummer. Herved modtager du koden, som du skal bruge efter du har lagt dine varer i kurven før du går til betaling.
 
Fordele ved DK Assistance 
 • Vi har yder vejhjælp siden 2008
 • Vi har samarbejdet med Ældre Sagen siden 2012
 • Vi dækker hele Danmark
 • Dit abonnement giver dig ret til frit at vælge værksted
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vi giver dig personlig service
 • Under normale omstændigheder skal du ikke vente længe på telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vores værdier er: Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence
DK Assistance kan kræve, at en trailer bliver losset for gods før bugsering. Ved bugsering af hestetrailer (Vejhjælp trailer privat (3.500kg), er det f.eks. er lovkrav, at traileren aflæsses for dyr før bugsering. Vi kræver endvidere at ulovligt læssede trailere bliver aflæsset før bugsering. Losning af trailere er ikke inkluderet i abonnementet.
 
Priserne på Vejhjælp trailer privat abonnementerne er oplyst inklusive 1.1% skadesforsikringsafgift.
 
Vejhjælp trailer privat udlandsdækning
 
Har du tegnet en kaskoforsikring på din trailer hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, har du via din kaskoforsikring ret til vejhjælp i EU, smat i nogle få andre lande.
Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din trailers kaskoforsikring er med i Rødt Kort Ordningen. Rødt kort dækker ikke i det land, hvor trailerne er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort Ordningen til at få vejservice i Danmark, når din trailer er dansk indregistreret.
 
Ved køb af Vejhjælp trailer privat skal du være opmærksom på, at din trailer ikke er dækket i udlandet i følgende tilfælde:
 • Din trailer er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab er ikke med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører i et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen
I ovenstående tilfælde skal du købe vejhjælpsabonnement med udlandsdækning. DK Assstance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning til trailere, som ikke er dækket med kaskoforsikring.
 
Har du spørgsmål vedrørende Rødt Kort Ordningen, bedes du kontakte dit forsikringsselskab.
 
Har du spørgsmål vedrørende vejhjælp til trailer eller andet køretøj, er du velkommen til at kontakte os på 69 69 74 99 eller via e-mail.
 
Grønt Kort
 
Kører du indenfor EU behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at din bil er kaskoforsikret. En gyldig dansk nummerplade er bevis nok for at du har tegnet lovpligtig ansvarsforsikring på din bil. Din trailer er dækket under bilens ansvarsforsikring. Læs om Grøn Kort
 
Har du spørgsmål til Grøn Kort udlandsdækning på din trailer, bedes du kontakte dit forsikringsselskab.
 
Har du spørgsmål til vejhjælp på din trailer, er du velkommen til at kontakte os på 69 69 74 99 eller sende en e-mail.
 
 Vores erfaring mht. vejservice
 
 Vi har været aktiv med vejhjælp siden 2008. Vi har hovedsagelig været leverandør af autohjælp til forsikringsselskaber, leasingselskaber og autobranchen. Vi har samarbejdet med Ældre Sagen siden 2012.
 
 

Ældre Sagen rabat: Vejhjælp trailer

Priserne oplyst her på siden er DK Assistances listepriser FØR fradrag af rabat ved køb gennem Ældre Sagen. For bil og trailer er der følgende rabatter:

AbonnementDK Assistance liste pris (kr.)Pris gennem Ældre Sagen (kr.)Rabat
Vejhjælp trailer (750kg)100100-0%
Vejhjælp trailer (3.500kg)550465-15%

Så nemt er det at få Ældre Sagen rabat!

Hvis du vil have Ældre Sagen rabat skal du være gyldig medlem af Ældre Sagen og have dit eget medlemsnummer hos Ældre Sagen. For at købe med Ældre Sagen rabat hos DK Assistance skal du gøre følgende:

 1. Gå til Ældre Sagens hjemmeside her
 2. På Ældre Sagens hjemmeside indtaster du dit medlemsnummer
 3. Indtastning af dit Ældre Sagen medlemsnummer giver dig en rabatkode
 4. Denne rabatkode indtaster du sammen med dine andre oplysninger, så som registreringsnummer, navn, adresse m.v. Det bliver du bedt om efter, at du har lagt varer i kurven, men før du bliver bedt om at betale. Du skal kunne se din rabat fratrukket i kurven før du går til betaling.
 5. Din Ældre Sagen rabat vil fremgå af din ordrebekræftelse. Den får du pr. e-mail lige efter at du har afsluttet din handel.

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe til os

0

Skriv og tryk enter for at søge