Vejhjælp trailer privat (under 3.500 kg)

DKK 550,00

  • En trailer skal have et særskilt abonnement. Den er ikke dækket under bilens vejhjælpsabonnement.
  • Vejhjælp trailer privat (under 3.500kg) dækker din trailer i hele Danmark (Undtaget Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet.

Produktbeskrivelse

Vejhjælp trailer privat (under 3.500kg)

»Vejhjælp trailer privat (under 3.500kg)«  dækker din trailer i hele Danmark. Abonnementet er velegnet til: Bådtrailer, hestetrailer, biltrailer eller en anden trailer som har en totalvægt på over 750kg.  Trailerens totalvægt må ikke overstige 3.500 kg. Gods på traileren er ikke dækket, og i særlige tilfælde kan det før bugsering, at traileren skal aflæsses. Aflæsning kan f.eks. forlanges ved ulovligt læsset trailer eller ved dyr på traileren. En evt. af- og pålæsning er ikke dækket under abonnementet, men vi er gerne behjælpelige med at finde en aflæsningsløsning, som betales særskilt.

Hvis der er dyr på traileren, må de ikke være i traileren under bugseringen. Vejhjælp trailer privat (under 3.500kg) abonnementet giver ret til vejhjælp på stedet, samt bugsering til hjemadresse, eller til valgfrit værksted. På Vejhjælp trailer privat (under 3.500kg) abonnementet er der ingen kilometer begrænsning pr. assistance.

* Prisen indeholder 1,1% Skadesforsikringsafgift

Fortrydelse af tegning via webbutik eller telefon

Hvis du køber via vores webbutik eller via telefon, er du sikret 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, hvor du modtager skriftlig besked om, at du har foretaget købet. Beskeden finder du i e-mailen, som bekræfter dit køb. Heri finder du også link til fortrydelsesformular.

Abonnementsbetingelser:

Special trailer privat (u. 3500 kg)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vejhjælp trailer privat (under 3.500 kg)”