AKUT VEJHJÆLP – PRIVAT & ERHVERV

PRIVAT
Akut vejhjælp uden abonnement

Har du ikke et vejhjælpsabonnement, og holder du ude på vejen med et nedbrud eller et havari, kan vi yde vejhjælp mod betaling. Ved akut vejhjælp er vores responstid cirka 60 minutter under normale omstændigheder.

Har du behov for akut vejhjælp, ring blot på 70 70 22 10, så står vi klar til at hjælpe dig og dit køretøj videre. Vores vagtcentral er åben 24/7.

Ved akut hjælp ude på vejen, forsøger vi at udbedre skaden på stedet. Kan vi ikke det, bugserer vi dit køretøj til et værksted efter dit ønske. Ved bugsering kan du og dine passagerer køre med vores chauffør til et fælles bestemmelsessted, så som til værksted eller til offentlig transport.

For vejhjælp uden abonnement tilbyder vi at give dig en fast pris ved bestilling. Herved får du tryghed for udgiften på forhånd.

Ved vejhjælp uden abonnement, kan du betale via:

  • Online betaling med Dankort (Link til online betaling)
  • Via vores MobilePay nummer 16765
  • Kontant til chaufføren
  • Betaling skal ske ved bestilling af assistance
vejhjælp
DK vejhjælp

Hvornår har du behov for akut vejhjælp?

Du kan have behov for akut vejhjælp, hvis du ikke har tegnet et vejhjælpsabonnement. Du kan i visse tilfælde have behov for akut vejhjælp, hvis du har mobilitetsservice fra bilforhandleren på dit køretøj. Det kaldes også et mobilitetsabonnement.

Et mobilitetsabonnement kræver typisk, at du får serviceret din bil på et bestemt værksted. Der kan være forskel på hvor meget, der er dækket under et mobilitetsabonnement. Nogle mobilitetsabonnementer dækker ”kun” mekaniske nedbrud og dermed giver de dig ikke fuld vejdækning.

Akut vejhjælp kan være et supplement til et mobilitetsabonnement i tilfælde af f.eks. førerfejl. De vigtigste punkter at holde øje med i et mobilitetsabonnement eller et værkstedsabonnement er om starthjælp, hjulskift og punktering er inkluderet.

Er du i tvivl om du har fuld vejhjælp på dit mobilitetsabonnement er du velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på 70 70 22 10 eller kontakte os via e-mail.

Du kan læse mere om akut vejhjælp og mobilitetsdækning her: Om Vejhjælp uden abonnement.

Tilbuddet gælder kun for biler til privat personbefordring. Vi har andre tilbud til erhvervsbiler (også de helt tunge). Vi tilbyder også vejhjælp til campingvogne og motorcykler.

HAR DU BRUG FOR AKUT VEJHJÆLP?

Transport af dit køretøj

Vi skelner imellem akut vejhjælp og transport af dit køretøj. Akut vejhjælp er skræddersyet til hurtig vejhjælp ude på vejen, når du har et uforudset nedbrud og mangler hjælp. Transport af et køretøj er en planlagt bugsering.

Har du brug for transport af dit køretøj, kan vi køre den til en fast aftalt pris. Har du brug for hjælp, kan du ringe på 70 70 22 10 eller kontakte os via e-mail.

Hvornår kan du få behov for transport af dit køretøj?
• Kørsel af din gamle bil til skrotning
• Du har ikke tegnet et vejhjælpsabonnement, og din bil kan ikke selv køre eller starte
• Du har tegnet et mobilitetsabonnement, som kun dækker mekaniske nedbrud
• Transport mellem værksteder, fordi du har fundet et billigere tilbud på reparationen
• Afhentning af genfunden bil efter tyveri (uden vejhjælpsabonnement)
• Din bil er blevet afvist til abonnementsordning pga. stand og manglende vedligehold
• Din bil er ikke indregistreret, men skal flyttes
• Du deltager i motorløb og vil gerne have transporteret din bil
• Andre tilfælde

Du kan betale via:

– Online betaling: Betal faktura på vores hjemmeside med dankort

– Via vores MobilePay nummer 16765

– Kontant til chaufføren

På Dankort trækker vi først penge på dit kort, når vi har påbegyndt transporten.

ERHVERV
Akut vejhjælp til erhvervsbiler og varebiler

Holder én af virksomhedens biler eller varebiler ude på vejen med et mekanisk nedbrud eller et havari, kan vi yde vejhjælp mod betaling. Ved akut vejhjælp under normale omstændigheder er vores responstid cirka 60 minutter.

Har din virksomhed behov for akut vejhjælp, er du velkommen til at ringe på 70 70 22 10, så er køretøjet hurtigt videre. Vi har åben 24/7.

Ved akut hjælp ude på vejen, forsøger vi at udbedre skaden på stedet. Kan vi ikke det, tilbyder vi at bugsere køretøjet til et værksted efter virksomhedens ønske. Ved bugsering kan dine medarbejdere køre med vores chauffør til et fælles bestemmelsessted, så som til værksted eller til offentlig transport.

For akut vejhjælp til erhvervsbiler tilbyder vi to betalingsmetoder:

• En fast timepris
• En fast pris ved bestilling.

Ved en fast pris får du tryghed for udgiften på forhånd.

Du kan betale via:
Online betaling: Betal faktura på vores hjemmeside med dankort
Via vores MobilePay nummer 16765
Kontant til chaufføren
Vi sender efterfølgende en faktura

DK vejhjælp

Hvornår har virksomhedens biler behov for akut vejhjælp?

Virksomhedens køretøjer kan have behov for akut vejhjælp, hvis virksomheden ikke har tegnet vejhjælpsabonnementer på bilflåden. Virksomheden kan ligeledes have behov for akut vejhjælp, hvis bilflåden er dækket af mobilitetsservice fra bilforhandleren. Det kaldes også et mobilitetsabonnement.

Der kan være stor forskel på hvor meget, der er dækket under et mobilitetsabonnement. Nogle mobilitetsabonnementer dækker ”kun” mekaniske nedbrud og giver dermed ikke fuld dækning til virksomhedens vognpark.

Akut vejhjælp kan således være et supplement til et mobilitetsabonnement, som kun giver virksomhedens bilflåde dækning for mekaniske nedbrud, men ikke for førerfejl. De vigtigste punkter at holde øje med i et mobilitetsabonnement eller et værkstedsabonnement er om hjulskift, punktering, starthjælp med booster og fritrækning er inkluderet.

Er du i tvivl om virksomheden har tegnet fuldt dækkende vejhjælp via mobilitetsabonnementer, er du velkommen til at kontakte os. Du kan læse mere om akut vejhjælp og mobilitetsdækning her: Om Vejhjælp uden abonnement.

HAR DU BRUG FOR AKUT VEJHJÆLP?

Transport til hele virksomhedens bilflåde

Vi skelner imellem akut vejhjælp og transport af et køretøj. Akut vejhjælp er beregnet til hurtig vejhjælp ude på vejen, når du eller din medarbejder har et uforudset nedbrud og mangler akut hjælp. Transport af et køretøj er en planlagt bugsering.

Har virksomheden behov fortransporttil et af sine køretøjer, kan vi køre den til en fast timepris eller en aftalt totalpris. Har én af virksomhedens medarbejdere brug for hjælp, kan du ringe på 70 70 22 10 eller kontakte os via e-mail.

Du kan betale via:

Online betaling: Betal faktura på vores hjemmeside med dankort
Mobilepay på mobilepay nummer 16765
Kontant til chaufføren
Vi sender efterfølgende en faktura

Vi har andre vejhjælpsprodukter til erhvervskøretøjer som kan anvendes til køretøjer under 3.500 kg totalvægt. Vores Kombi produkter er hybridprodukter, som samler det bedste fra vejhjælpsabonnementer og akut vejhjælp. Disse produkter kan ikke købes i forbindelse med en assistance. De skal tegnes på forhånd. Du kan læse mere om vores Kombi produkter: Vejhjælp erhverv kombi. Desuden tilbyder vi abonnementer til erhvervsbiler: Enkelt abonnement.

Har din virksomhed behov for vejhjælp eller til transportopgaver til køretøjer over 3.500, kan vores moderselskab Redning Danmark hjælpe med alle former for sværbjærgning. Du er meget velkommen til at kontakte Redning Danmark på 69 69 74 98. Du kan også få mere at vide på Redning Danmarks hjemmeside Redningdanmark.dk.

VEJHJÆLP UDEN ABONNEMENT TIL PRIVAT

VEJHJÆLP UDEN ABONNEMENT TIL ERHVERV

OM UDEN ABONNEMENT

0

Skriv og tryk enter for at søge