VEJHJÆLP CAMPINGVOGN

Vejhjælp campingvogn abonnementet dækker i hele Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet. Abonnementet Vejhjælp Campingvogn dækker i 12 måneder fra køb.

Fordele ved DK Assistance

 • Vi har ydet vejservice siden 2008.
 • Vi dækker hele Danmark
 • Vejhjælp Campingvogn abonnementer giver dig ret til frit at vælge værksted
 • Vi giver personlig service
 • Normalt skal du ikke vente længe på, at vi tager telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Vejhjælp campingvogn dækker ved nedbrud eller uheld med campingvogn samt medtagning af campingvognen, hvis bilen skal bugseres til værksted.

Abonnementsprisen for Vejhjælp Campingvogn, oplyst her på siden, indeholder 1,1% skadesforsikringsafgift.

Campingvogn privat udlandsdækning

Har du tegnet en kaskoforsikring på din campingvogn hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, har du via din campingvogns kaskoforsikring ret til vejhjælp i EU samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din campingvogns kaskoforsikring er med i Rødt-Kort Ordningen. Rødt Kort dækker ikke i det land, hvor campingvognen er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort ordningen til vejservice i Danmark, hvis du har en dansk indregistreret campingvogn.

Ved køb af Vejhjælp Campingvogn skal du være opmærksom på, at din campingvogn ikke er dækket med vejservice i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din campingvogn er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen

I ovenstående tilfælde kan du købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til campingvogne, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Har du spørgsmål til vejhjælp i udlandet mht. Rødt Kort Ordningen, kontakt venligst dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp til din campingvogn, er du velkommen til at kontakte os på 70 70 22 10 eller via kontakt@dkvejhjælp.dk.

Det grønne kort

​Kører du kun indenfor EU behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at din campingvogn har ansvarsforsikring. Indenfor EU er en gyldig dansk nummerplade på din bil i sig selv bevis nok for, at du har tegnet ansvarsforsikring på din bil. Din campingvogn er dækket under bilens ansvarsforsikring. Læs mere om Grøn Kort.

Har du spørgsmål til udlandsdækning mht. Grøn Kort på din campingvogn, bør du kontakte dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp til din campingvogn, er du velkommen til at ringe til os på 70 70 22 10 eller skrive til os via kontakt@dkvejhjælp.dk.

Vores erfaring med vejhjælp

Vi har ydet autohjælp siden 2008, hovedsagelig til vores egne abonnenter og abonniner, som leverandør til forsikringsselskaber, leasingselskaber og autobranchen. Siden 2012 har vi i samarbejde med Ældre Sagen tilbudt deres medlemmer vejservice.

0

Skriv og tryk enter for at søge