Om DK Vejhjælp

DK Vejhjælp er ejet af Redning Danmark A/S

DK Vejhjælp ApS blev ultimo 2017 overtaget af Redning Danmark A/S. Overtagelsen betyder, at Redning Danmark koncernen har vagtcentral i Fredericia, samt cirka 20 redningsstationer fordelt over hele Danmark.

DK Vejhjælp udbyder stadig vejhjælp til biler og små-køretøjer med en totalvægt på op til 3.500 kg. Redning Danmark udbyder desuden bjærgning og fritrækning af tunge køretøjer, så som lastbiler, traktorer og entreprenørmaskiner.

DK Vejhjælp er en vejhjælp virksomhed med rødder tilbage til 2008. Vi fokuserer på at sælge abonnementer til private kunder og leverer vejhjælp til en række mindre og mellemstore forsikringsselskaber. Desuden leverer DK Vejhjælp vejhjælp til autobranchen.

DK Vejhjælps værdigrundlag er:

Tryghed – troværdighed – tilgængelighed – kompetence

Det er disse værdier, som vi alle tilstræber at arbejde efter. Hver dag arbejder vi for at give vores kunder en god og venlig service, hver gang de er i kontakt med os. Vi arbejder mod at tilbyde den bedste service i vores vejhjælp, lige fra kunderne kommer i kontakt med os til assistancen er udført.

Vi tilstræber, at vores medarbejdere er kompetente til at udføre deres arbejde, at de har fokus på, at vores kunder kan føle sig trygge og i gode kompetente hænder, når de kommer i en uheldig og uvant situation ude på vejene.

vagtcentral-dk-vejhjaelp

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vagtcentral
Åbent 24 timer i døgnet
Ring 70 70 22 10

Kundeservice

Kontakt@dkvejhjælp.dk

Mandag- Torsdag 8:30-16:00

Fredag: 8:30-14:00

Ring 70 70 22 10

Bogholderi

Mandag-fredag: 10-14

Bogholderi@dkvejhjælp.dk

Ring 70 70 22 12

0

Skriv og tryk enter for at søge