Pay-per-use transport og vejhjælp

»Pay-per-use« løsningen er vores mest fleksible tilbud til virksomheden, som ønsker mest mulig fleksibilitet. Det kan anvendes til al transport af køretøjer op til 3.500 kg. »Pay-per-use« løsningen bliver også kaldt kørsel på timeafregning. Du betaler per assistance til en fastsat timepris som faktureres ud fra medgået tidsforbrug.

Eksempler på brug af »Pay-per-use« løsningen

  • Assistance til et køretøj, som har nedbrud ude på vejen
  • Transport af et køretøj her og nu
  • Transport af et køretøj indenfor en given tidshorisont

Fordelen ved »Pay-per-use« løsningen er at du betaler kun for det, som du bruger. Har du brug for hurtig hjælp ude på vejen eller transport betaler du for medgået tid til vores standard timepris.

Har du behov for transport af dit køretøj og haster det ikke så meget, kan vi ofte give dig et bedre tilbud. Det er fordi, at vi bedre kan passe transporten ind i vores øvrige kørselsmønster. Vil du have et tilbud eller vil du vide mere om »Pay-per-use« løsningen er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 22 10 eller via e-mail kontakt@dkvejhjaelp.dk.

Vores erfaring med vejhjælp og transport af biler

Siden 2008 har vi ydet vejhjælp og transport af biler. Foruden salg af egne abonnementer, har vi serviceret autoforhandlere, værksteder, leasingselskaber og forsikringsselskaber. Derudover har vi siden 2012 samarbejdet med Ældre Sagen om at yde vejhjælp til deres medlemmer.

0

Skriv og tryk enter for at søge