Behandling af persondata

Redning Danmark registrerer persondata om dig når du søger job eller er ansat hos Redning Danmark eller et af Redning Danmarks datterselskaber. Herunder kan du læse hvordan vi behandler sådanne persondata.

Job ansøgningens persondata

Din ansøgning med tilhørende bilag opbevares indtil den ansøgningsrunde, som du er med i, er ophørt. Herefter slettes alt materiale fra ansøgere, som ikke fik den eller de udbudte stillinger. Herefter slettes dit materiale fra vores IT-systemer. Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til at vurdere, om du er egnet til at varetage den jobprofil som du har søgt på eller et andet ledigt job på tidspunktet for indsendelse af din ansøgning.

Personlighedstest ved ansættelse

I de tilfælde, hvor personlighedstests indgår som en del af et ansættelsesforløb, vil der blive indhentet personligt samtykke fra hver enkelt jobansøger. Umiddelbart efter jobansættelsesforløbet sørger vi for sletning af testresultaterne. Testresultater for kandidater, som ansættes, vil blive gemt igennem hele ansættelsesforløbet.

Medarbejderes persondata

I forbindelse med administration af medarbejdere indsamler Redning Danmark personoplysninger. Redning Danmark indsamler, anvender og videregiver persondata til tredje mand med det formål, at overholde disses lovpligtige ret til at få dine oplysninger. Det er f.eks. oplysning om skat, sygefravær, pensionsforsikring, ATP osv.

Dine personoplysninger kan også bruges til at rekvirere dit login til vores IT-systemer så som, Office 365, Regnskabssystemer, printeropsætning, m.v.

Kontaktoplysninger vedrørende privatlivspolitik og personoplysninger

Redning Danmark A/S

Navervej 16 C

7000 Fredericia

CVR-nr.: 37780715

Telefon: 70 70 22 12

Mail: Bogholderi@dkassistance.dk

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 70 70 22 12 eller adm@dkassistance.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Skriv og tryk enter for at søge