Ring 70 70 22 10

 Fordele ved DK Assistance:                                                                                                                                 

  • Vi har ydet vejhjælp siden 2008
  • Vi har egen vagtcentral 24/7
  • Vi har samarbejdet med Ældre Sagen siden 2012
  • Vi dækker hele Danmark
  • Vores vejhjælp på abonnement giver ret til frit at vælge værksted
  • Vi giver personlig service
  • Under normale omstændigheder har vi ikke en lang ventetid på telefonen
  • Vi er fleksible
  • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
  • Vores værdier er Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Hvorfor DK Assistance?

DK Assistance er et vejhjælpfirma med rødder tilbage til 2008. Vi udbyder vejhjælp i hele Danmark gennem DK Vejhjælp. DK Assistance sælger egne abonnementer til private personer og erhvervskunder. Vores vejhjælp på abonnement giver ret til vejhjælp til køretøjer med en totalvægt på op til 3.500 kg. Under normale forhold tilstræber vi at være fremme indenfor 60 minutter. Vores assistancer udføres af DK Vejhjælp i samarbejde med vores leverandørnetværk.

Abonnementerne er gældende i 12 måneder fra tegning.

Hvis du vil vide mere om abonnementerne kan du klikke på »Privat« eller »Erhverv« knapperne i toppen af siden. Her finder du også vores priser på autohjælp.

Du kan desuden købe en transport af din bil, hvor du betaler pr. transport. Vi kan i de fleste tilfælde give dig en fast pris. Vi har gode tilbud, hvis du bestiller i god tid, og giver os fleksibilitet m.h.t., hvornår, vi skal udføre transporten. Vi kalder det for »God tid« eller »Ekstra God tid« Transport.

Hvis du har et transportbehov til en bil udenfor abonnementsordning, står vi gerne til rådighed med vejledning, da vi også udfører billig vejhjælp uden abonnement. Du er altid velkommen til at kontakte os per telefon 70 70 22 10 eller via e-mail: kontakt@dkvejhjaelp.dk.

DK Assistance sælger også vejservice som ’white label’ i samarbejde med f.eks. forsikringsselskaber, leasingselskaber og autobranchen.

Vores arbejde og måden vi er på bygger på vores fælles værdier:

Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

DK Assistance har egen vejhjælpsfirma, som hedder DK Vejhjælp. DK Vejhjælp er specialiseret i at yde vejservice (også benævnt autohjælp eller vejhjælp). DK Vejhjælp er ligeledes specialiseret i transport af biler med en egenvægt på op til 3.500 kg. DK Vejhjælp kører vores vejhjælpassistancer i samarbejde med vores trofaste samarbejdspartnere.

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe til os

0

Skriv og tryk enter for at søge