Sådan bruges Transport Byggeren 

 

Fanen omdøbes til “Om Transport Byggeren”

Vores to Go’ Tid pakker kan bestilles online ved at bruge Transport Byggeren, som kan sammensætte et antal pakker. Transport Byggeren Når du udfylder Transport Byggeren starter vi med at stille spørgsmål til kompleksiteten mht. transportopgaven, så som køretøjets stand og placering. Go’ Tid grundpakkerne forudsætter, at vi kan læsse og aflæsse køretøjet uden komplikationer. Nogle typiske komplikationer er medtaget i Transport Byggeren som tillægspakker. De vil blive prissat inden du tjekker ud. Hvis din transport er for komplekst til at passe ind i vores Transport Bygger, vil du allerede på dette tidspunkt i registeringen, blive bedt om at kontakte os pr. telefon

Go’ Tid grundpakkerne inkluderer de første 25km transport. Ved at du indtaster fra- og til- adresser kan vi beregne afstanden for din transport. Antal kilometer ud over de første 25 km, som er indeholdt i grundpakken, købes i pakker a 10km stykket. Du betaler for hver påbegyndt pakke.

Herudover bliver du bedt om at indtaste nogle få andre oplysninger og du skulle være klar til at tjekke ud og hvis du ønsker at gøre brug at tilbuddet , beder vi om at du indtaste dine kortoplysninger.  Vi trækker først penge på dit kort, når vi har påbegyndt transporten.

0

Skriv og tryk enter for at søge