Har du ikke et vejhjælpsabonnement og har brug for transport af dit køretøj kan vi køre den til en fast timepris eller en fast aftalt pris. Vores produkter til transport af dit køretøj, er opdelt efter hvor lang tid, du kan vente. Har du brug for hjælp nu og her, kan du ringe på 70 70 22 10. For yderligere oplysninger (LINK)

Er du mere fleksibel mht. hvornår transporten foregår, kan vi måske hjælpe dig, når vi alligevel er i nærheden. Det sparer brændstof samt mindre CO2 udledning, og vi kan derfor tilbyde en billigere transport. Vi kalder det Go’ Tid transport.(LINK) For at benytte Go’ Tid transport, skal du kunne vente imellem 24 timer og 96 timer fra bestilling og til transporten er afsluttet. Ved bestilling på en fredag, starter tidsberegningen mandag klokken 06:00. Ved transport over Storebælt kan er tidsinternvallet imellem 48 timer og 96 timer fra bestilling. Starttidspunkterne på henholdsvis  24 og 48 timer er vejledende. Pakkerne er billigere end vores standardpriser fordi vi har fleksibilitet til at tilpasse transporten ind i vores kørselsmønstre. Vi kan derfor i nogle tilfælde påbegynde transporten før 24 timer efter bestilling.

Kan du vente mere end 96 timer med at få transporteret dit køretøj, har vi et endnu bedre tilbud til dig.

Vi har lavet følgende to Go’Tid grundpakker. Forskellen på pakkerne er hvor lang tid du kan vente med at få dit køretøj transporteret. Grundpakken indeholder en problemfri læsning og aflæsning af dit køretøj samt de første 25 km transport.

Pakkenavn Tid til assistance afsluttes
Go’ Tid Pakke 1 96 timer
Go’ Tid Pakke 2 96+ timer

Grundpakkerne indeholder problemfri læsning og aflæsning af køretøjet, samt de første 25 km kørsel. Er læsning eller aflæsning ikke problemfri eller skal du have dit køretøj transporteret længere end 25 km, kan du købe tillægspakker. Der er også tillægspakker for transport over betalingsstrækninger så som Storebælt.

Du kan selv bestille din transport her på hjemmmesiden ved at bruge vores Transport Bygger. Ved at bruge Transport Byggeren får du beregnet antal af kilometer for transporten, ligesom du kan tilkøbe andre serviceydelser. [Link til Transport Bygger]

0

Skriv og tryk enter for at søge