Vejhjælp Special Trailer Privat (u. 3.500 kg)

kr. 550,00

  • En trailer skal have et særskilt abonnement. Den er ikke dækket under bilens vejhjælpsabonnement.
  • Dækker din trailer i hele Danmark

Produktbeskrivelse

Vejhjælp Trailer Privat (under 3.500kg)

Vejhjælp trailer privat (under 3.500 kg) abonnementet dækker din trailer i hele Danmark. Abonnementet dækker ikke i udlandet.  En special trailer kan være en bådtrailer, hestetrailer, biltrailer eller andet. Trailerens totalvægt må ikke overstige 3.500 kg.

 

Gods på traileren er ikke dækket. Før bugsering kan det i særlige tilfælde forlanges, at traileren skal aflæsses. Aflæsning kan f.eks. forlanges ved ulovligt læsset trailer eller ved dyr på traileren. En evt. af- og pålæsning er ikke dækket under abonnementet, men vi er gerne behjælpelige med at finde en aflæsningsløsning, som du betaler særskilt. Hvis der er dyr på traileren, må de ikke være i traileren under bugseringen.

 

I Danmark tilbyder vi vejhjælp på stedet, samt bugsering til hjemadresse, eller valgfrit værksted. På Vejhjælp trailer privat (under 3.500 kg) abonnementet er der ingen kilometer begrænsning pr. assistance.

Prisen indeholder 1,1% Skadesforsikringsafgift

 

Fortrydelse af tegning via netbutik eller telefon

Hvis du køber via vores netbutik eller via telefon, er du sikret 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag du modtager skriftlig besked om, at du har foretaget købet. Når du køber online hos DK Assistance, modtager du beskeden sammen med din ordrebekræftelse. I samme e-mail er der et link til en online fortrydelsesformular. Modtager du en assistance i fortrydelsesperioden, kan du stadig fortryde, men du skal betale for assistancen.

 

Abonnementsbetingelser for Vejhjælp Trailer Privat (under 3.500 kg):

Special trailer privat (u. 3500 kg)