Indtast din nr. plade dit fartøj

Søg Ryd

VEJHJÆLP AUTOCAMPER

Abonnementet Vejhjælp autocamper  (eller Vejhjælp mobile home) dækker nedbrud og uheld i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet. Abonnementet dækker i 12 måneder fra køb, og gælder for autocampere med en totalvægt på op til 3.500 kg. Du har ret til at opsige dit abonnement efter 6 måneder.

Fordele ved DK Assistance

 • Vi har ydet autoassistance siden 2008
 • Vi dækker hele Danmark
 • Du kan frit vælge værksted
 • Vi giver personlig service
 • Normalt har vi ikke vi ikke en lang ventetid på telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Prisen for abonnementet Vejhjælp autocamper (Vejhjælp mobile home) indeholder 1,1% skadesafgift.

Vejhjælp autocamper udlandsdækning

Har du tegnet en kaskoforsikring på din autocamper (mobile home) hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, er du via din kaskoforsikring dækket med autohjælp i EU samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om kaskoforsikringen på din autocamper er med i Rødt Kort Ordningen. Rødt Kort Ordning dækker ikke i det land, hvor din autocamper er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort Ordningen til vejservice i Danmark, fordi din mobilehome er dansk indregistreret.

Ved køb af Vejhjælp autocamper skal du være opmærksom på, at dit køretøj ikke er dækket i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din autocamper er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen

I ovenstående tilfælde kan du købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til autocampere, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Har du spørgsmål vedrørende udlandsdækning og Rødt Kort Ordningen, bør du kontakte dit forsikringselskab.

Har andre spørgsmål til Vejhjælp Autocamper er du velkommen til at kontakte os på 70 70 22 10 eller skrive til os på kontakt@dkvejhjælp.dk.

Det grønne kort

​Kører du kun indenfor EU behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at din mobilehome har ansvarsforsikring. I alle EU lande er en gyldig dansk nummerplade i sig selv bevis nok for, at du har tegnet ansvarsforsikring på din mobilehome. Læs mere om Grøn Kort

Har du spørgsmål vedrørende udlandsdækning og Grøn Kort, bør du kontakte dit forsikringselskab.

Har andre spørgsmål til Vejhjælp Autocamper er du velkommen til at kontakte os på 70 70 22 10 eller skrive til os på kontakt@dkvejhjælp.dk.

Vores erfaring med at yde vejhjælp

Siden 2008 har vi ydet vejhjælp til bilister på de danske veje. Ud over salg af egne abonnementer, har vi været leverandør af autohjælp til forsikringsselskaber, leasingselskaber og autobranchen. Siden 2012 har vi samarbejdet med Ældre Sagen om at yde vejhjælp til deres medlemmer.

0

Skriv og tryk enter for at søge