Indtast din nr. plade dit fartøj

Søg Ryd

VEJHJÆLP TRAILER ERHVERV (u. 3.500kg)

»Vejhjælp Trailer Erhverv« er vejhjælp til din erhvervstrailer. Abonnementet dækker i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men ikke i udlandet. En erhvervstrailer er en trailer, som er indregisteret via et CVR-nummer, eller som hovedsageligt anvendes til erhvervsformål. Erhvervstrailerens totalvægt må højest være 3.500 kg.

Fordele ved DK Assistance

 • Vi har ydet vejservice siden 2008
 • Vi dækker hele Danmark
 • Du får mulighed for frit at vælge værksted
 • Vi giver personlig service
 • Under normale omstændigheder har vi ikke en lang ventetid på telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er: Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence

Abonnement til trailer dækker ved uheld eller nedbrud, samt medtagning af erhvervstraileren, hvis bilen skal bugseres til værksted.

Prisen for »Vejhjælp Trailer Erhverv« er oplyst inklusive 1,1% skadesforsikringsafgift.

Trailer erhverv udlandsdækning

Har du tegnet en kaskoforsikring på din erhvervstrailer hos et forsikringsselskaber, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, har du via din kaskoforsikring ret til vejhjælp i EU samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din trailers kaskoforsikring er med i Rødt-Kort Ordningen. Rødt Kort dækker ikke i det land, hvor erhvervstraileren er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort ordningen til vejhjælp i Danmark, når din erhvervstrailer er dansk indregistreret.

Ved køb af »Vejhjælp Trailer Erhverv« skal du være opmærksom på, at din erhvervstrailer ikke er dækket i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din erhvervstrailer er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen

I ovenstående tilfælde kan du købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til en erhvervstrailer, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Har du spørgsmål til vejhjælp i udlandet mht. Rødt Kort Ordningen, bør du kontakter dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp til din erhvervstrailer, er du velkommen til at kontakte os på 70 70 22 10 eller via e-mail kontakt@dkvejhjælp.dk.

Det grønne kort

​Kører du kun indenfor EU behøver du ikke medbringe det grønne kort, som bevis på at din bil (som trækker traileren) har ansvarsforsikring. Kører du indenfor EU er det bevis nok at du har gyldig dansk nummerplade på din bil. En erhvervstrailer er dækket under den trækkende bils ansvarsforsikring. Få mere at vide.

Har du spørgsmål til udlandsdækning mht. Grøn Kort til din erhvervstrailer, bør du kontakte dit forsikringsselskab, før du kører til et andet land.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp til din trailer er du velkommen til at ringe til os på 70 70 22 10 eller skrive en e-mail til kontakt@dkvejhjælp.dk.

Vores erfaring med vejhjælp

Vi har ydet autohjælp siden 2008. Vores fokus har hovedsageligt været på at servicere egne kunder, leasingselskaber, forsikringselskaber og autobranchen. Vi har siden 2012 samarbejdet med Ældre Sagen om at tilbyde deres medlemmer vejhjælp.

0

Skriv og tryk enter for at søge