Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik omfatter Redning Danmark A/S, CVR 37780715 og datterselskaberne DK Assistance ApS, CVR 34351309 og DK Vejhjælp A/S, 36432977 som samlet set benævnes Redning Danmark i det efterfølgende.

Vores privatlivspolitik handler om hvordan Redning Danmark indsamler og behandler personlige oplysninger i forbindelse med servicering af vores kunder. Det kan være data som indsamles og behandles i forbindelse med almindelig korrespondance, via Redning Danmarks hjemmesider samt internetbutik og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v.

Vi behandler de oplysninger du giver os, eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Hvad er personlige oplysninger?

Redning Danmark er dataansvarlig for de oplysninger, vi modtager fra dig eller om dig eller indhenter om dig i forbindelse med udførelse af vores serviceydelser.

Personlige oplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, privatadresse, e-mailadresse, CPR-nummer eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du bruge vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Handler du i vores netbutik eller udfylder du en af vore online formularer, beder vi dig indtaste personoplysninger, for at vi kan servicere dig.

Hvordan indsamler Redning Danmark personoplysninger?

Ud over de ovenstående oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb af vores produkter, ved udfyldelse af formularer eller tilmelding til nyhedsmail, kan Redning Danmark indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:

  • Ved brug af cookies på hjemmesiden
  • Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at besvare et spørgeskema eller udfylde en formular på hjemmesiden
  • Ved at du handler i vores netbutik
  • Ved at du ringer til os og beder os om at udføre en serviceydelse for dig
  • Ved brug af sociale medier, såsom Facebook og LinkedIn, i forbindelse med Redning Danmarks services, tjenester og/eller omtale, tagging eller på anden vis markedsføring af eller kommunikation med Redning Danmark.

I den forbindelse kan Redning Danmark blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

  • Dit navn
  • Identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mailadresse)
  • IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser
  • Online aktiviteter på hjemmesiden

Dine henvendelser, udfyldelse af formularer, og anden kommunikation med Redning Danmark

Informationer om dig fra de sociale medier, fx fra Facebook

Redning Danmark behandler ikke personfølsomme oplysninger om dig som kunde.

Hvad bruger Redning Danmark personoplysningerne til?

Vi bruger først og fremmest oplysningerne til at kunne levere vores ydelser til dig som kunde. Eksempelvis når du køber et abonnement eller en anden vejhjælpsydelse, skal vi kunne registrere dine personoplysninger for at vi kan betjene dig, når du ringer efter hjælp. Vi kan desuden anvende oplysninger til at målrette vores markedsføring, så det er relevant for dig og andre brugere.

Hvad er retsgrundlaget for at Redning Danmark behandler dine personoplysningerne?

Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), dels en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, levere den information du efterspørger, samt service dig som kunde hos os.

Hvem videregiver Redning Danmark personoplysninger til?

De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden (og andre sites som vi driver) anvendes kun af Redning Danmark koncernen eller dennes underleverandører. Redning Danmark videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. Redning Danmark benytter databehandlere til eksempelvis IT-drift og cloud hosting.

Vores hjemmesider kan indeholde sociale mediefunktioner som links til fx Facebook, LinkedIn og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter afgivelse/aktivitet.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

Indsigelsesret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Beder du om indsigt tager det os 10 – 15 arbejdsdage fra vi har modtaget din henvendelse, til vi kan levere dataene til dig.

Berigtigelse (rettelse) og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har – I særlige tilfælde – ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.

Du kan læse mere om dine rettigheder hos Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk)

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk)

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med Redning Danmark

Redning Danmark (CVR-nr. 37780715), Navervej 16C, 7000 Fredericia er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan kontakte Redning Danmark A/S på tlf. 70 70 22 12 på hverdage mellem kl. 10:00 og 14:00, hvis du har spørgsmål til vores databehandling.

Behandling af persondata

Orientering om behandling af persondata i forbindelse med din kontakt til Redning Danmark A/S.

Redning Danmark registrerer persondata om dig, og behandlingen er forskellig afhængig af, i hvilken forbindelse du har kontakt med Redning Danmark.

Læs om vores behandling af dine persondata inden for:

Jobansøgning læs mere her

Medarbejderlæs mere her

Kontaktoplysninger vedrørende privatlivspolitik og personoplysninger

Redning Danmark A/S

Navervej 16 C

7000 Fredericia

CVR-nr.:  37780715

Telefon: 70 70 22 12

Mail: adm@dkassistance.dk

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 70 70 22 12 eller adm@dkassistance.dk

0

Skriv og tryk enter for at søge