Indtast nr. plade på din trailer

Søg Ryd

Vælg produkt

VEJHJÆLP TRAILER PRIVAT

Hos os kan du købe to typer Vejhjælp trailer abonnementer til trailer, som dækker i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne). Vejhjælp trailer abonnementerne dækker ikke i udlandet. Abonnementet dækker i 12 måneder fra køb, men du har ret til at opsige abonnementet efter 6 måneder.

Den eneste forskel på de to typer Vejhjælp trailer er grænsen for total vægt. Det billigste Vejhjælp trailer (750 kg) abonnement har en vægtgrænse på 750 kg totalvægt og kan dække en almindelig hobby trailer. Det andet abonnement Vejhjælp trailer (3.500 kg) er til special trailere med en totalvægt mellem 750 og 3.500 kg. Det kan være en heste trailer, en bådtrailer eller lignende. Vejhjælp trailer abonnementerne dækker i 12 måneder fra køb.

Fordele ved DK Assistance

 • Vi har ydet vejhjælp siden 2008
 • Vi dækker hele Danmark
 • Vi giver dig ret til frit at vælge værksted
 • Vi giver personlig service
 • Under normale omstændigheder har vi ikke en lang ventetid på telefonen
 • Vi er fleksible
 • Vi gør hvad vi kan for at være fremme på under en time
 • Vores værdier er Tryghed – Troværdighed – Tilgængelighed – Kompetence
DK Assistance kan kræve at trailerne bliver losset for gods før bugsering. Ved bugsering af  eksempelvis en hestetrailer (Vejhjælp trailer (3.500 kg)) er det et lovkrav, at traileren aflæsses for dyr før bugsering. Losning af trailer er ikke inkluderet i abonnementet.
Priserne på Vejhjælp trailer abonnementerne indeholder 1,1% skadesforsikringssafgift.

Vejhjælp Trailer Privat udlandsdækning

Har du tegnet en kaskoforsikring på din trailer hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, har du via din kaskoforsikring ret til vejhjælp i EU samt nogle få andre lande.

Du kan kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af om din trailers kaskoforsikring er med i Rødt-Kort Ordningen. Rødt Kort dækker ikke i det land, hvor traileren er indregistreret. Du kan derfor ikke bruge Rødt Kort ordningen mht. til vejservice i Danmark, når du har en dansk indregistreret trailer.

Ved køb af Vejhjælp trailer (750 kg) og Vejhjælp trailer (3.500 kg) skal du være opmærksom på, at din trailer  ikke er dækket i udlandet i følgende tilfælde:

 • Din trailer er ikke kaskoforsikret
 • Dit forsikringsselskab ikke er med i Rødt Kort Ordningen
 • Du kører til et land, som ikke er dækket af Rødt Kort Ordningen

I ovenstående tilfælde kan du købe vejhjælp med udlandsdækning. DK Assistance sælger ikke vejhjælp med udlandsdækning på abonnementsvilkår til trailer, der ikke er dækket med kaskoforsikring.

Har du spørgsmål til vejhjælp i udlandet mht. Rødt Kort Ordningen, er det bedst at du kontakter dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp til din campingvogn, er du velkommen til at kontakte os på 70 70 22 10 eller via kontakt@dkvejhjælp.dk.

Det grønne kort

​Kører du kun indenfor EU behøver du ikke medbringe det grønne kort som bevis på at din trailer har ansvarsforsikring. Indenfor EU er en gyldig dansk nummerplade på din bil i sig selv bevis nok for, at du har tegnet ansvarsforsikring på din bil. Din trailer er dækket under bilens ansvarsforsikring. Læs mere om Grøn Kort

Har du spørgsmål til vejhjælp på din trailer, bedes du kontakte dit forsikringsselskab.

Har du andre spørgsmål vedrørende vejhjælp til din trailer er du velkommen til at ringe til os på 70 70 22 10 eller via kontakt@dkvejhjælp.dk

Vores erfaring med vejhjælp

VI har ydet vejhjælp siden 2008, hovedsageligt til forsikringsselskaber, leasingselskaber, autobranchen og selvfølgelig vores egne kunder. Vi har samarbejdet med Ældre Sagen siden 2012.

0

Skriv og tryk enter for at søge